sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kippailua

Päätinpä minäkin (pienen painostuksen ;) ansiosta) lisätä oman osani kasvavaan neuleblogien maailmaan. Ajattelin pitää tätä blogia eräänlaisena mietekirjana, jonne kokoan ajatuksiani ja itseäni kiinnostavia asioita. Enimmäkseen tänne varmaankin tulee kirjoiteltua erilaisita käsitöistä ja elämästä hieman yleisemmin.
Aloitetaanpa samantien neuleasiolla. Eilen oli Knit In Public -päivä, johon tietenkin oli osallistuttava. Aamulla suunnistin askeleeni kohti Lumoavaa Lankaa ja siellä tuli istuttua pari tuntia villasukkaa neuloen ja kaupan tarjontaa tutkien.
Puolen päivän aikoihin matka jatkui Rotuaarille. Jonkin aikaa tarkenimme ulkona pallolla istua, mutta kovan tuulen takia siirryimme sisätiloihin Goffee Houseen. Kaiken kaikkiaan meitä oli kahvilassa neulomassa 5 ihmistä. Seijasisko toi mukanaan muutaman kerän lahjoituslankaa Sytomyssy kampanjaan ja mukaani lähtikin pari kerää myssyjen tekoa varten. Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja potkusta persauksille perustaa vihdoin ja viimein tämä kauan suunnitteilla ollut blogi.

1 kommentti:

Seijasisko kirjoitti...

Tervetuloa bloggailemaan-kivalta näyttää. Ihana nimikin blogillasi! Onnea uudelle blogille!

Jk. kantsii jätäää niitä kommetteja muiden blokeihin ja sitä kautta moni löytää sinunkin blokisi.Kiitos kahvitteluseurasta Hupisaarilla. Nähdään taas.