keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kultaseni

Saanko esitellä: blogi kissa Emma.



Emma saa kunnian toimia blogin maskottina, vaikka hän virallisesti asustaakin vanhempieni taloudessa. Emma on syntynyt 16.3.2001 ja on hurmaava vaikkakin hyvin itsepäinen neiti parhaassa iässä. Emma saapui elämääni, kun kaverin kissa sai vahinkopennut, joista yhden sain vanhempieni luvalla ottaa rippilahjaksi. Emma on omantiensä kulkija, eikä missään tapauksessa mikään sylikissa, mutta hän silti minulle hyvin rakas.
Lisää kuvia ja tarinoita hänestä tullaan tässä blogissa varmasti tulevaisuudessa kuulemaan

tiistai 29. kesäkuuta 2010

sukka ja tekninen ongelma

Työn alla on äitiyslomalle lähtevälle työkaverille lahjaksi Saltkråkan-sukat Ullasta.















Valmiina olisi myös maha-asukille myssy, mutta siitä ei tällä kertaa kuvaa. Haluaisin mielelläni ensin vastauksen seuraavan kysymykseen, jos joku viisas osaisi neuvoa. Miten järkkärillä otettujen kuvien tiedostokokoa saa pienennettyä vai onko se edes mahdollista? Olisin tiedosta todella iloinen.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

:) :)

Tiedättehän sen tunteen, kun pitkän pähkäilyn, kiroilun ja usean purku kerran jälkeen tajuaa miten jokin asia tehdään... Se on kivaa!
Ei mulla muuta.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

purettua

Työnalla ollut bolero/hihatin viritelma Granstudion Cotton Viscosista päätyi purkuun, toivottaman mallin/mallittomuuden takia. Boleron oli tarkoitus valmistua ensi lauantaille vanhempieni 50 + 50 -vuotis syntymäpäiville.
Hätä ratkaisuna asukokonaisuutta koristamaan pääsi pääpanta inspiraationa tämä. Katsotaan onnistuuko idea, pitäkää peukkuja.

PS. Kuvia blogiin tulossa, kunhan saan tekniikan tukihenkilöni, kameran ja tietokoneen yhtäaikaa samalle paikkakunnalle.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kippailua

Päätinpä minäkin (pienen painostuksen ;) ansiosta) lisätä oman osani kasvavaan neuleblogien maailmaan. Ajattelin pitää tätä blogia eräänlaisena mietekirjana, jonne kokoan ajatuksiani ja itseäni kiinnostavia asioita. Enimmäkseen tänne varmaankin tulee kirjoiteltua erilaisita käsitöistä ja elämästä hieman yleisemmin.
Aloitetaanpa samantien neuleasiolla. Eilen oli Knit In Public -päivä, johon tietenkin oli osallistuttava. Aamulla suunnistin askeleeni kohti Lumoavaa Lankaa ja siellä tuli istuttua pari tuntia villasukkaa neuloen ja kaupan tarjontaa tutkien.
Puolen päivän aikoihin matka jatkui Rotuaarille. Jonkin aikaa tarkenimme ulkona pallolla istua, mutta kovan tuulen takia siirryimme sisätiloihin Goffee Houseen. Kaiken kaikkiaan meitä oli kahvilassa neulomassa 5 ihmistä. Seijasisko toi mukanaan muutaman kerän lahjoituslankaa Sytomyssy kampanjaan ja mukaani lähtikin pari kerää myssyjen tekoa varten. Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja potkusta persauksille perustaa vihdoin ja viimein tämä kauan suunnitteilla ollut blogi.